Az én történetem...

A termőföldtől NNRéka Házi Cukrász Műhelyéig

Tortadobozaink és tortaalátéteink prémium minőségű, olasz csomagolóanyagok.

A történetem 2016 nyarán kezdődött egy miskolci kis kávézóval. Beszélgetésbe elegyedtünk a kávézó tulajdonosával, akinek felvetettem a kérdést, hogy miért nem tartanak valami sütit is a kávék mellé?

Mire azt a választ kaptam kérdésként, hogy van-e valami ötletem. Spontán rávágtam, hogy mit szólna egy répatortához? És megsütöttem a kávézó számára a saját répatortámat, amely osztatlan sikert aratott a vendégek körében.

Akkor éreztem meg azt a belső érzést (amit azóta sem éreztem olyan magabiztossággal semmivel kapcsolatban), hogy én a cukrászkodással szeretnék foglalkozni a jövőben.

Szerettem a munkámat, pörgés és dinamizmus jellemezte. Sok emberrel ismerkedtem meg, jó kapcsolatokat építettem ki. De mindig volt egy belső késztetésem, hogy szeretnék valami mással is foglalkozni, valami újba kezdeni.

Miután belekóstoltam a cukrászkodásba, és a vevők általi pozitív visszajelzésekbe, úgy más értelmet nyert az életem. Körvonalazódtak a terveim, céljaim. Határozott elképzelésem volt, hogy milyen irányelvek mentén szeretném a cukrászkodást kialakítani és működtetni. És mindez bejött, az álmok immár valósággá váltak.

Nagy-Nádházi Réka

Miből készülnek süteményeim

házi alapanyagok - adalékanyagmentes lekvárok - természetes, letisztult ízvilágú desszertek


A cukrászkodás előtti évben már elkezdtünk kistermelőként lekvárokat és szörpöket készíteni, így én abban láttam a hosszútávú, fenntartható működésünket, hogy ha mi magunk által megtermelt és előállított alapanyagokat használunk a sütikhez.

Én kis kertem...

"Termőföldtől az asztalig"

Kistermelői partnereim

Szintén másik vesszőparipám, hogy a helyi és környékbeli kistermelőkkel, őstermelőkkel együttműködve szerezzük be a sütésünkhöz szükséges egyéb alapanyagokat (túró, vaj, méz, házi tojás). Használjuk ki a vidék adta lehetőségeket.

Az agrárium és a cukrászkodás számomra egy komplex egységet alkot.

  • Mádi Sajt, Bodnár Sándor sajtkészítő - krémes natúr joghurt, sajtok
  • Bio-Goods Mangalica Termékek, Bán Tibor - mangalica tepertő
  • Borsodi Sajtműhely, Rácz Miklós sajtkészítő - orda túró, sajtok
  • Nádházi Kornél őstermelő - házi tojás, alma, dió, sárgabarack, szőlő
  • Hegedűs Szabolcs őstermelő - sárgabarack